Wijn nieuws

12
mrt

Overzichtsproeverij Saint Clair wijnen - maandag 4 april - Château Neercanne - Maastricht

 

Overzichtsproeverij Saint Clair wijnen – Château Neercanne

Maandag 4 april – 12:00 tot 15:00 – inclusief lunch

 

Beste Horecaprofessional,

 

Op maandag 4 april organiseert Van Nieulande & KO Wijnen in de prachtige ambiance van Château Neercanne een unieke overzichtsproeverij met de wijnen van het Nieuw-Zeelandse wijnhuis Saint Clair.

 

Gedurende de proeverij zal het team van Château Neercanne u een lunch serveren van diverse kleine gerechten die uiteraard goed combineren met deze bijzondere wijnen.

 

Saint Clair is een bedrijf met een groeiende reputatie en heeft door de jaren bijgedragen aan de alsmaar toenemende kennis van en vraag naar Nieuw-Zeelandse wijnen. De wijnen van Saint Clair zijn een prachtige afspiegeling van de fascinerende ontwikkeling op het gebied van wijnbouw in Nieuw-Zeeland.

 

Wijnen uit Nieuw-Zeeland staan bekend om hun intensiteit, zuiverheid en levendigheid. Overigens met een vrijwel 100% duurzame wijnbouw!

 

Tuurlijk, het begon allemaal met verbluffende resultaten die men behaalde met wijnen van Sauvignon Blanc en Pinot Noir in de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Maar sindsdien is er ook met andere druivensoorten veel gebeurd. Met deze proeverij laten wij u als horeca professional ook hier graag kennis mee maken.

 

U bent van harte uitgenodigd!

  • Vanaf 12:00 proeverij
  • Vanaf 13:00 lunch bestaande uit 5 verschillende gerechten
  • 15:00 einde proeverij
  • Kosten: € 29,50
  • RSVP: vóór 30 maart 2016

 

RSVP: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 Foto's Etienne van Sloun

Terug naar het overzicht