Kuleto Native Son Red Blend

Land Verenigde Staten
Streek California
Wijnhuis Kuleto
Jaar 2016
Kleur Robijnrood
Druif Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Sangiovese, Syrah, Zinfandel
Verpakking Doos/12 flessen
Download

Rood fruit (kersen, rode bessen), wat kruiden en peper. De Zinfandel geeft het krachtige karakter van rood fruit, zorgt voor zachte tannines en een zoete afdronk, Cabernet Sauvignon voegt peper toe. Sangiovese brengt sappigheid, Syrah vlezigheid. De druppels Petite Sirah en Alicante Bouschet geven de wijn een hint van de kruidigheid van de Oude Wereld mee.  

 

Afkomstig van verschillende wijngaarden in het oosten van Napa Valley, Californië. De verschillende druivenrassen staan door elkaar geplant.

 

Napa Valley mogen we rekenen tot de beste wijngebieden ter wereld voor Cabernet Sauvignon. Al tijdens het Judgement of Paris in 1967 werd duidelijk dat de wijnmakers van Napa Valley maar één missie hebben: de beste wijnen ter wereld maken. Ondersteund door de Universiteit van Napa, de beste researchmethoden, innovatieve middelen en deskundig wijngaardmanagement, worden er in Napa Valley vele cultwijnen gemaakt, die daardoor ook een aardig prijskaartje dragen. De kracht van Kuleto is de kwaliteit van Napa Valley toegankelijk te maken voor het brede publiek.

 

 

 

Bekijk alle wijnen uit Californië